Reparaties, onderhoud en schadeherstel

Ook in onderdelen wordt bij Autobedrijf Hofman veel geïnvesteerd.

Wij gebruiken bij reparaties en onderhoud uitsluitend originele en A-merkonderdelen. Zo weet u zeker dat het beste materiaal wordt gebruikt en uw auto altijd betrouwbaar wordt gerepareerd. Uiteraard verzorgen we ook de APK voor u.

Wij zorgen ook dat de schade aan uw auto wordt gerepareerd. Klanten hoeven voor schades dus zeker niet verder te rijden dan de Gildeweg 25a in Vlissingen. En ook hier geldt natuurlijk dat er altijd een vervangende auto klaarstaat!

Wij verzekeren u, dat uw auto betrouwbaar wordt hersteld en de verzekering ons weet te vinden voor de afwikkeling. Zo bent u zonder oponthoud weer onderweg.

Wij staan altijd voor u klaar. Ook voor kleinere reparaties bent u welkom!

Kom dus gerust even langs voor bijvoorbeeld oliepeilen en bijvullen, uw band checken of vernieuwen, kleine glasreparaties of gewoon om een lampje te verwisselen.

Welkom!

De eerste jaren werken de meeste airco’s zonder problemen, maar daarna is een regelmatige controle toch echt wel verstandig. Dat voorkomt lekkages of andere storingen, die kunnen zorgen voor veel schade.

ALLEEN HET BESTE

Hoewel de kwaliteit steeds beter wordt, zijn er altijd onderdelen aan slijtage onderhevig, en soms  gaat er wel eens iets defect. Een hedendaagse auto bestaat uit meer dan 7.000 onderdelen. Dankzij scherpe inkoop van onderdelen en betrouwbare leveranciers in zowel binnen,- en buitenland kunnen wij u snel weer op weg helpen. Dat geldt natuurlijk voor banden, uitlaten, en accu’s, maar ook voor alle duizenden kleine onderdelen waar uw auto verder uit bestaat. 

APK

Karel hofman behoorde in 1984 tot de eerste lichting die het diploma APK keurmeester 2 behaalde.

Bij ons kunt u uiteraard ook uw APK laten uitvoeren. Bij het verrichten van een onderhoudsbeurt is deze APK gratis voor u.

 

Neem contact op

+31 118 41 26 10

Adres

Gildeweg 25a
4383 NJ Vlissingen

Stuur een bericht naar ons